logo white seul
Estelle Moerman
Uw dierenarts - osteopaat toegewijd aan de gezondheid en het welzijn van uw dieren

Contact

Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie of om een afspraak te nemen.

Cocker et petit chat gris regardant vers la droite

Introductie

Als afgestudeerde dierenarts voor paarden en kleine huisdieren aan de Universiteit van Gent, stel ik mijn kwalificaties en vaardigheden iedere dag ten dienste van de gezondheid van uw huisdieren.
Voor consultaties met aanhoudend zicht op het comfort van uw dier, ontvang ik u in mijn praktijk of verplaats ik me tot bij u aan huis. Mijn zachtaardige en zorgzame ingrijpen zijn gericht op het welzijn van mijn vierbenige en -potige patiënten. Mijn beroep is tevens gericht op de overdracht van informatie bijgevolg geef ik graag advies over het dagelijks leven en de preventie van ziektes. Uw vertrouwen is naar mijn mening primordiaal daarom hecht ik veel belang aan het snel te kunnen reageren op noodsituaties 7 dagen/7 en 24 uren/24.

Voorkomen

Mijn aandacht is gericht op het welzijn van mijn patiënten. Tevens is mijn beroep gericht op de overdracht van informatie om gezondheidsproblemen bij uw huisdieren te voorkomen.

Verzachten

In de eerste instantie is het de bedoeling uw huisdier te verzorgen maar tijdens het genezingsproces zorg ik ervoor dat het dier zich goed voelt en in geen enkele omstandigheid lijdt.

Behandelen

Gepassioneerd, heb ik geleerd om de dieren te respecteren, van hun te houden en ze te begrijpen. Ik bied u een brede scala aan diensten toegewijd aan het welzijn en de gezondheid van uw dieren.