Diensten

Contact

Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie of om een afspraak te nemen.

Voorkomen, verzachten en behandelen

Als dierenarts bied ik u een brede scala aan diensten toegewijd aan het welzijn van uw dieren. Eénmalige consultaties of follow-ups, chirurgische ingrepen of behandeling van
verwondingen. Ik verzeker alledaagse verplegingen dat uw dieren nodig hebben.

Van voedingsadviezen tot tandheelkunde, vaccins en de behandeling van acute of chronische pijn. Mijn prioriteit is om de beste behandelingen voor mijn vierpotige patiënten aan te bieden.
Gespecialiseerd in de geneeskunde van paarden, bied ik u ook de mogelijkheid om uw paard tot mijn installaties te transporteren indien hij dagelijkse zorgen moet krijgen. Tevens heb ik ook een echografische toestel in mijn bezit om voortplantingsfollow-ups bij de merries uit te voeren.

Met aandacht voor de deugden van de natuurlijke geneeskunde, is het logisch dat ik u indien u dit wenst en voor zover het mogelijk is fytotherapeutische geneesmiddelen aanbiedt.

Dankzij mijn osteopathie opleiding, zal het mogelijk zijn om de dysfunctie bij uw dieren te voorkomen en te behandelen via een zachte manuele therapie.

De lasertherapie

Zonder medicatie, zonder invasieve daden, zonder pijn. Deze behandeling gebeurt dankzij het gebruik van specifieke golflengtes (rode en infrarode golven) om de therapeutische effecten te creëren. Deze effecten bevatten de vermindering van de helingstijd, de vermindering van de pijn, de vermeerdering van de bloedcirculatie en de vermindering van oedeem.